Grafische vormgeving op de iPad
← Terug naar actueel

Aan boord bij Zeewaardig: Mediamaker / Grafisch Vormgever

0 min. leestijd

Weet jij precies hoe je een boodschap met beeld kan overbrengen, ben je behendig met Adobe Indesign, Photoshop, Illustrator, fotografie, en/of video en volg jij een opleiding Mediamaker / Grafisch Vormgeving op MBO niveau 1 of 2? Wie weet ben jij dan wel ons nieuwste creatieve bemanningslid!

Wat ga je doen als mediamaker / grafisch vormgever?

Vanaf januari/februari zijn we op zoek naar een creatief talent die onze interne en externe projecten op grafisch gebied kan aanvullen. Als vormgever ga je natuurlijk aan de slag met allerlei grafische uitingen: van het maken van posters, uitnodigingen, werkcanvassen en projectpresentaties tot het vormgeven van social posts en interne communicatie. Je bent onderdeel van het Zeewaardig-team en werkt in ieder geval mee op het project ‘Reyeroord Aardgasvrij’. Je krijgt de vrijheid om jezelf bij ons op grafisch gebied verder te ontwikkelen.
Jouw taken in het kort:

Wat zoeken wij ?

Bij Zeewaardig heb ik in korte tijd veel nieuwe hulpmiddelen geleerd die je bij het ontwerpproces kunt inzetten. Ook heb ik ontdekt hoe leuk ik het vind om design sprints te faciliteren. De sfeer binnen het team is erg gezellig je gaat al vanaf dag één aan de slag met toffe projecten. –  Roxanne Bartels, Bachelor student Industrial Design, TU Eindhoven 

 

Wat bieden wij jou?

Ben je enthousiast?

Dus: ben jij op zoek naar een stage van ±6 maanden vanaf januari of februari 2022?
Kom aan boord en werk aan deze toffe uitdaging op ons schip!

Mail je CV met motivatiebrief en jouw eigen content voorbeelden/portfolio naar aanboordbij@zeewaardig.com..

We kijken ernaar uit om kennis met je te maken!