← Terug naar actueel

Aan boord bij Zeewaardig als stagiair Content Creatie?

0 min. leestijd

Weet jij precies hoe je een boodschap met beeld en tekst kan overbrengen, ben je behendig met Adobe Photoshop, Illustrator, fotografie, tekst en video en volg je een studierichting marketing en communicatie of multimedia design? Wie weet ben jij dan wel ons nieuwste creatieve bemanningslid!

Ondanks dat mijn stage grotendeels online vanuit huis heeft plaatsgevonden , heb ik toch het gevoel gehad dat ik onderdeel ben geweest van een hecht team met veel verschillende werkzaamheden en gezelligheid. Door alles naar online te verplaatsten, heb ik enorm veel geleerd over het behouden van een creatieve en energieke sfeer in een digitale omgeving. –  Julianne Hoekstra, Bachelor student New Design & Attitudes, St. Joost Breda

Wat ga je doen als content creator?

We zijn op zoek naar een creatief talent om onze marketing- en communicatie verder te professionaliseren. Als content creator ga je natuurlijk aan de slag met de mooiste social en website content van Zeewaardig. Het is jouw verantwoordelijkheid om ons merk, onze projecten en de dingen waar we trots op zijn naar buiten te brengen. Naast het creëren van de content ga je aan de slag met het ontwikkelen van een goede content strategie. Wat past bij Zeewaardig? Wat werkt goed en hoe brengen we ons verhaal op een passende manier naar buiten?

Haal jouw creatieve geest naar boven en leef je uit op het gebied van design, tekst en beeld. Je krijgt de vrijheid om het merkverhaal van Zeewaardig verder door te ontwikkelen. Jouw taken in het kort:

Bij Zeewaardig heb ik in korte tijd veel nieuwe hulpmiddelen geleerd die je bij het ontwerpproces kunt inzetten. Ook heb ik ontdekt hoe leuk ik het vind om design sprints te faciliteren. De sfeer binnen het team is erg gezellig je gaat al vanaf dag één aan de slag met toffe projecten. –  Roxanne Bartels, Bachelor student Industrial Design, TU Eindhoven 

We verwachten daarom dat…

Bij Zeewaardig heb ik ontzettend veel geleerd over service design, hoe je goed kwalitatief onderzoek doet, het faciliteren van creatieve sessies en het testen van prototypes. Én hoe je dat nu ook allemaal online kan doen. – Amber van der Gulik , Masterstudent Strategic Product Design, TU Delft.

Al na de eerste maanden bij Zeewaardig had ik het gevoel dat ik dubbel zoveel had geleerd dan ik in het hele half jaar verwachten had te leren over creatieve sessies voorbereiden en faciliteren. Vanaf de eerste dag werd ik volledig betrokken bij de projecten en voelde ik me volwaardig lid van het team. – Wies van Nifterik, Masterstudent Design for Interaction, TU Delft

Al vanaf het begin draai je mee op verschillende projecten. Hierdoor leer je in de praktijk allerlei verschillende vaardigheden, zoals het opzetten en doen van (kwalitatief) onderzoek. Ik heb nu al zo veel meer dingen geleerd dan ik aan het begin had verwacht! – Celine Tesselaar, Masterstudent Strategic Product Design, TU Delft.

Wat bieden wij jou?

Ben je enthousiast?

Dus: ben jij op zoek naar een stage van ±6 maanden vanaf augustus/september 2021? Kom aan boord en werk aan deze toffe uitdaging op ons schip!

Mail je CV met motivatiebrief en jouw eigen content voorbeelden naar aanboordbij@zeewaardig.com.

We kijken ernaar uit om kennis met je te maken!