← Terug naar actueel

Als stagiair bouwen aan de online Zeewaardig-toolkit?

0 min. leestijd

Wil jij een toffe website ontwerpen en bouwen? En daarnaast ervaren hoe het is om bij een ontwerpstudio te werken? Wij zoeken vanaf januari/februari 2022 een stagiair die aan onze online Zeewaardig-toolkit wil werken.

In onze projecten maken we gebruik van allerlei bestaande en zelf ontwikkelde creatieve werkvormenLees onderaan de pagina wat we met een ‘werkvorm’ bedoelen.. Die werkvormen willen we graag delen met de rest van de wereld. En daarom zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Bij Zeewaardig heb ik in korte tijd veel nieuwe hulpmiddelen geleerd die je bij het ontwerpproces kunt inzetten. Ook heb ik ontdekt hoe leuk ik het vind om design sprints te faciliteren. De sfeer binnen het team is erg gezellig je gaat al vanaf dag één aan de slag met toffe projecten. –  Roxanne Bartels, Bachelor student Industrial Design, TU Eindhoven 

We verwachten van jou dat …

Bij Zeewaardig heb ik ontzettend veel geleerd over service design, hoe je goed kwalitatief onderzoek doet, het faciliteren van creatieve sessies en het testen van prototypes. Én hoe je dat nu ook allemaal online kan doen. – Amber van der Gulik , Masterstudent Strategic Product Design, TU Delft.

Al na de eerste maanden bij Zeewaardig had ik het gevoel dat ik dubbel zoveel had geleerd dan ik in het hele half jaar verwachten had te leren over creatieve sessies voorbereiden en faciliteren. Vanaf de eerste dag werd ik volledig betrokken bij de projecten en voelde ik me volwaardig lid van het team. – Wies van Nifterik, Masterstudent Design for Interaction, TU Delft

Wat kun je bij Zeewaardig Service Design verwachten?

Wil je meer weten neem dan contact op met Maarten of Adinda. Lijkt het je leuk om als stagiair aan de slag te gaan stuur dan je CV, portfolio en motivatie naar aanboordbij@zeewaardig.com, dan drinken we snel een kop koffie!

Een werkvorm, wat is dat?

Terwijl je dit leest, vraag je je misschien af wat we met een werkvorm bedoelen. Vandaar een paar voorbeeldjes.

Droomeiland. Met het droomeiland kunnen deelnemers van sessies tekenen hoe ze zich een ideale wereld voorstellen. Ze kunnen kaders en beperkingen even loslaten. Deze werkvorm heeft een vrij simpel draaiboek en format.

Door de bril van. Met deze werkvorm dagen we mensen uit om door een andere bril naar hun vraagstuk te kijken. Hoe zou Ikea dat bijvoorbeeld oplossen? We hebben inspiratiekaarten voor deelnemers om zich kort te verdiepen in een andere bril. Vervolgens gaan ze ideeën bedenken.