← Terug naar actueel

Aan boord bij Zeewaardig als stagiair?

0 min. leestijd

Wil jij in de praktijk ervaren wat het is om als ontwerper aan complexe vraagstukken te werken? Hoe je je kunt ontwikkelen om als social designer maatschappelijke waarde te creëren?

Wij zoeken studenten Industrieel Ontwerpen en CMD die onderdeel van onze crew willen worden voor een (afstudeer)stage. Ga aan boord bij Zeewaardig en werk mee aan opdrachten voor grote en uitdagende bedrijven en organisaties in de publieke sector.  En help ons met het ontwikkelen van nieuwe werkvormen, onderzoekstechnieken en creatieve methoden. Gegarandeerd een leerzaam avontuur!

In een meewerkstage werk je natuurlijk mee op onze projecten voor opdrachtgevers. Daarnaast kun je meewerken op een van onze ontwikkelprojecten:

Het leukste als stagiaire bij Zeewaardig vond ik dat ik in de eerst week al met klanten aan tafel zat. Mijn mening werd vaak gevraagd en er werd dan ook geluisterd. Ik voelde me geen stagiaire, maar een volwaardig lid van het team

Rosa Storm, masterstudent Strategic Product Design

Tijdens mijn stage heb ik meerdere creatieve sessies mogen voorbereiden en faciliteren. Ik heb veel geleerd van de visie en werkvormen die Zeewaardig gebruikt.

Rens de Graaf, masterstudent Design for Interaction

Wat kun je bij Zeewaardig Service Design verwachten?

Wil je meer weten bel dan Adinda of Bjørn. Wil je bij ons als stagiair aan de slag stuur dan je CV, portfolio en motivatie naar aanboordbij@zeewaardig.com. Dan drinken we snel een kop koffie.