Team

Bij Zeewaardig lossen we graag complexe vraagstukken op. Samen met onze opdrachtgevers duiken we diep in het onderzoek, de klanten en hun omgeving. Om dit te kunnen bereiken, hebben wij een sterk team van ontwerpers, strategen en creatievelingen verzameld dat elke nieuwe uitdaging vol enthousiasme aangaat.

 • Bjørn van Raaij

  Ik werk graag op het grensvlak van de digitale en fysieke wereld aan complexe (publieke) dienstverlenings- vraagstukken. Ik geloof in een participatieve ontwerpaanpak waarbij alle relevante belanghebbenden worden betrokken. Als ‘faciliterend ontwerper’ creëer ik ontwerpprocessen gericht op het gezamenlijk vinden van innovatieve en creatieve oplossingen en het verbinden van mensen.

 • Esmee Mankers

  Ik ben een creatieveling met passie voor het samenbrengen van verschillende perspectieven in inspirerende oplossingen. Het zoeken naar inspiratie en informatie, het vinden van de rode draad en dat samen vertalen naar oplossingen met een positieve impact is wat ik het liefst doe als strategisch ontwerper.

 • Adinda de Lange

  Inzichten verzamelen door middel van verhalen van mensen vind ik ontzettend interessant en leuk. Of dat nou gaat om verschillende stakeholders rondom een opdracht of mensen met verschillende culturele achtergronden. Door het combineren van kwalitatief onderzoek met testen van prototypes kunnen we als Zeewaardig samen met alle betrokkenen op een creatieve manier tot passende oplossingen komen.

 • Lily Higgins

  Ik ben een toekomstgerichte ontwerper van processen, methoden, attitudes en ervaringen. Mijn werk verkent de relatie tussen design thinking, organisatorische verandering en spel. Ik geloof dat de rol van de ontwerper een facilitator is, van inclusieve en creatieve processen die rekening houdt met de verwevenheid en het menszijn van complexe sociale uitdagingen.

 • Pepijn Gieles

  Als dingen werken word ik blij, als ze goed werken blijer maar het meest blij word ik van een creatieve omgeving waarin werkende dingen gemaakt worden. Als UX Designer richt ik me op het ontwerpen van een zo prettig mogelijke interactie tussen gebruiker en digitaal product.

 • Didi Twickler

  Een nieuwsgierige ontwerper die altijd opzoek is naar verbetering. Met plezier hou ik me bezig met het ontwerpen van zowel digitale als analoge interacties die het beste aansluiten bij de gebruikers. Ik wil zoveel mogelijk out-of-the-box denken en mensen kunnen inspireren en motiveren het meeste uit zichzelf te halen. Met Zeewaardig wil ik laten zien dat iedereen creatief kan zijn!

 • Marieke Noordermeer

  Ik geloof in de kracht van co-creatie. Naar elkaar luisteren, leren van elkaars expertise en het samen brengen van kwaliteiten zullen van menig probleem een mooie uitdaging maken. Via het faciliteren van creatieve sessies wil ik mensen verbinden en laten zien dat samenwerking een krachtige methode is om tot oplossingen te komen die een positieve impact zullen maken. Samen sta je sterker, maar is ook gewoon veel leuker!