Team

Bij Zeewaardig lossen we graag complexe vraagstukken op. Samen met onze opdrachtgevers duiken we diep in het onderzoek, de klanten en hun omgeving. Om dit te kunnen bereiken, hebben wij een sterk team van ontwerpers, strategen en creatievelingen verzameld dat elke nieuwe uitdaging vol enthousiasme aangaat.

 • Bjørn van Raaij

  Ik werk graag op het grensvlak van de digitale en fysieke wereld aan complexe (publieke) dienstverlenings- vraagstukken. Ik geloof in een participatieve ontwerpaanpak waarbij alle relevante belanghebbenden worden betrokken. Als ‘faciliterend ontwerper’ creëer ik ontwerpprocessen gericht op het gezamenlijk vinden van innovatieve en creatieve oplossingen en het verbinden van mensen.

 • Esmee Mankers

  Ik ben een creatieveling met passie voor het samenbrengen van verschillende perspectieven in inspirerende oplossingen. Het zoeken naar inspiratie en informatie, het vinden van de rode draad en dat samen vertalen naar oplossingen met een positieve impact is wat ik het liefst doe als strategisch ontwerper.

 • Lily Higgins

  Ik ben een toekomstgerichte ontwerper van processen, methoden, attitudes en ervaringen. Mijn werk verkent de relatie tussen design thinking, organisatorische verandering en spel. Ik geloof dat de rol van de ontwerper een facilitator is, van inclusieve en creatieve processen die rekening houdt met de verwevenheid en het menszijn van complexe sociale uitdagingen.

 • Pepijn Gieles

  Als dingen werken word ik blij, als ze goed werken blijer maar het meest blij word ik van een creatieve omgeving waarin werkende dingen gemaakt worden. Als UX Designer richt ik me op het ontwerpen van een zo prettig mogelijke interactie tussen gebruiker en digitaal product.

 • Rens de Graaf

  Ik ben een enthousiaste creatieveling en werk als ontwerper graag aan relevante opdrachten met een maatschappelijke impact. Aan boord bij Zeewaardig help ik graag mee aan het ontwikkelen van vernieuwde producten, services en systemen waarin de gebruiker centraal staat. Hiervoor gebruik ik als ontwerper mijn skillset door samen met stakeholders een nieuwe context te ontdekken en visueel structuur aan te brengen in woeste zee van inzichten.

 • Rosa Storm

  Het boeiendste aan een ontwerpproces vind ik het uitpluizen van een onderzoek om die inzichten te vinden waar je echt iets mee kunt. Het liefst ben ik ook betrokken bij het vervolgens concreet toepassen van deze inzichten. Bij de projecten van Zeewaardig kan ik mensen keer op keer helpen om van een groot onderzoek juist die stukjes te ontdekken die het verschil maken.