← Terug naar actueel

Aan boord bij Zeewaardig als Social Service Design stagiair?

0 min. leestijd

Wil jij in de praktijk ervaren wat het is om als ontwerper aan complexe vraagstukken te werken? Hoe je je kunt ontwikkelen om als social designer maatschappelijke waarde te creëren?

Wij zoeken studenten die vanaf augustus/september 2024 onderdeel willen worden van onze crew. Ga als stagiair aan boord bij Zeewaardig en werk mee aan opdrachten voor grote en uitdagende bedrijven en organisaties in de publieke sector.  En help ons met het ontwikkelen van nieuwe werkvormen, onderzoekstechnieken en creatieve methoden. Gegarandeerd een leerzaam avontuur!

Het is leuk dat je zowel in projecten meedraait, als dat er veel ruimte is voor eigen initiatief. Je mag alles vragen,  onderzoeken en doen. Van het doornemen van de jaarcijfers tot het plannen van een koffietje met een nieuwe potentiële klant. En dat allemaal binnen de warme Zeewaardig-familie –  Noah Joosse, Master student Strategic Product Design, TU Delft.

In een meewerkstage werk je natuurlijk mee op onze projecten voor opdrachtgevers. Daarnaast kun je meewerken op een van onze ontwikkelprojecten:

Bij Zeewaardig heb ik in korte tijd veel nieuwe hulpmiddelen geleerd die je bij het ontwerpproces kunt inzetten. Ook heb ik ontdekt hoe leuk ik het vind om design sprints te faciliteren. De sfeer binnen het team is erg gezellig je gaat al vanaf dag één aan de slag met toffe projecten. –  Roxanne Bartels, Bachelor student Industrial Design, TU Eindhoven 

Wat verwachten we van jou?

Zeewaardig is klein genoeg om van alle projecten wat mee te krijgen en hands-on bezig te zijn en groot genoeg om je eigen rol daarin vorm te geven. Dit stukje ervaren, doen, durven, reflecteren, inspireren, helpen en geholpen worden, had ik nooit in een vak kunnen leren. – Rosa de Jong , Masterstudent Strategic Product Design en Design for Interaction, TU Delft.

Al na de eerste maanden bij Zeewaardig had ik het gevoel dat ik dubbel zoveel had geleerd dan ik in het hele half jaar verwachten had te leren over creatieve sessies voorbereiden en faciliteren. Vanaf de eerste dag werd ik volledig betrokken bij de projecten en voelde ik me volwaardig lid van het team. – Wies van Nifterik, Masterstudent Design for Interaction, TU Delft

    Bij Zeewaardig word je meteen vanaf het begin betrokken als een volwaardige ontwerper. Je zit niet alleen achter je bureau om dingen uit te werken maar je mag ook echt meedenken en gaat ook mee naar klanten om creatieve sessies te begeleiden.  Samantha Velt, Communication and Multimedia Design, Hogeschool Rotterdam

Wat kun je bij Zeewaardig Service Design verwachten?

Wil je meer weten neem dan contact op met Maarten of Adinda. Lijkt het je leuk om als stagiair aan de slag te gaan stuur dan je CV, portfolio en motivatie naar aanboordbij@zeewaardig.com, dan drinken we snel een kop koffie!