← Terug naar actueel

Aan boord bij Zeewaardig als Service Design stagiair?

0 min. leestijd

Wil jij in de praktijk ervaren wat het is om als ontwerper aan complexe vraagstukken te werken? Hoe je je kunt ontwikkelen om als social designer maatschappelijke waarde te creëren?

Wij zoeken studenten die vanaf september 2022 onderdeel willen worden van onze crew. Ga als stagiair aan boord bij Zeewaardig en werk mee aan opdrachten voor grote en uitdagende bedrijven en organisaties in de publieke sector.  En help ons met het ontwikkelen van nieuwe werkvormen, onderzoekstechnieken en creatieve methoden. Gegarandeerd een leerzaam avontuur!

Ondanks dat mijn stage grotendeels online vanuit huis heeft plaatsgevonden , heb ik toch het gevoel gehad dat ik onderdeel ben geweest van een hecht team met veel verschillende werkzaamheden en gezelligheid. Door alles naar online te verplaatsten, heb ik enorm veel geleerd over het behouden van een creatieve en energieke sfeer in een digitale omgeving. –  Julianne Hoekstra, Bachelor student New Design & Attitudes, St. Joost Breda

In een meewerkstage werk je natuurlijk mee op onze projecten voor opdrachtgevers. Daarnaast kun je meewerken op een van onze ontwikkelprojecten:

Bij Zeewaardig heb ik in korte tijd veel nieuwe hulpmiddelen geleerd die je bij het ontwerpproces kunt inzetten. Ook heb ik ontdekt hoe leuk ik het vind om design sprints te faciliteren. De sfeer binnen het team is erg gezellig je gaat al vanaf dag één aan de slag met toffe projecten. –  Roxanne Bartels, Bachelor student Industrial Design, TU Eindhoven 

Wat verwachten we van jou?

Bij Zeewaardig heb ik ontzettend veel geleerd over service design, hoe je goed kwalitatief onderzoek doet, het faciliteren van creatieve sessies en het testen van prototypes. Én hoe je dat nu ook allemaal online kan doen. – Amber van der Gulik , Masterstudent Strategic Product Design, TU Delft.

Al na de eerste maanden bij Zeewaardig had ik het gevoel dat ik dubbel zoveel had geleerd dan ik in het hele half jaar verwachten had te leren over creatieve sessies voorbereiden en faciliteren. Vanaf de eerste dag werd ik volledig betrokken bij de projecten en voelde ik me volwaardig lid van het team. – Wies van Nifterik, Masterstudent Design for Interaction, TU Delft

Al vanaf het begin draai je mee op verschillende projecten. Hierdoor leer je in de praktijk allerlei verschillende vaardigheden, zoals het opzetten en doen van (kwalitatief) onderzoek. Ik heb nu al zo veel meer dingen geleerd dan ik aan het begin had verwacht! – Celine Tesselaar, Masterstudent Strategic Product Design, TU Delft.

Wat kun je bij Zeewaardig Service Design verwachten?

Wil je meer weten neem dan contact op met Maarten of Adinda. Lijkt het je leuk om als stagiair aan de slag te gaan stuur dan je CV, portfolio en motivatie naar aanboordbij@zeewaardig.com, dan drinken we snel een kop koffie!