Crew

At Zeewaardig we like to solve complex design problems. Together with our clients we dive deep into the research phase, the users and their environment. To achieve this we formed a strong team of designers, strategists and creatives who welcome new challenges with open arms and full enthusiasm.

 • Stagiair Content Creatie

  Ben jij de strategische content creator die ons merk weet te vertalen naar fantastische content? Dan zijn we op zoek naar jou!

   

  Check de vacature

 • Stagiair Service Design

  Elk half jaar voegen we een aantal junior ontwerpers toe aan onze bemanning. Daar leren we namelijk beide enorm veel van. Ben jij degene die onze bemanning komt versterken?

   

  Check de vacature

 • Bjørn van Raaij

  Ik werk graag op het grensvlak van de digitale en fysieke wereld aan complexe (publieke) dienstverlenings- vraagstukken. Ik geloof in een participatieve ontwerpaanpak waarbij alle relevante belanghebbenden worden betrokken. Als ‘faciliterend ontwerper’ creëer ik ontwerpprocessen gericht op het gezamenlijk vinden van innovatieve en creatieve oplossingen en het verbinden van mensen.

   

  Mail Bjørnof bel hem via 06-42160007

 • Adinda de Lange

  I get energy from using qualitative research to figure out how the world works. In my view, the way to create appropriate and sustainable solutions is to investigate how a concept is perceived in the real world. Guiding stakeholders in this process by giving them courage and means to be creative is something I really like.

 • Marlou de Jong

  Ik duik graag in nieuwe werelden om mijn weg te vinden in complexe vraagstukken. Als strategische en creatieve procesontwerper neem ik eindgebruikers, belanghebbenden en de juiste experts stap voor stap mee in een inspirerend innovatieproces. Het samenbrengen en betrekken van de juiste mensen zie ik als cruciale voorwaarde om tot oplossingen te komen die echt een verschil maken.

   

  Mail Marlouof bel haar via 06-44792178

 • Maarten Somers

  Working towards the right solution that works for an organization, its customers, and users, is what makes me happy. During this solution building process, I prefer to work together with all stakeholders. My power is in translating user needs into valuable digital products. However, ‘something digital’ isn’t a goal on it’s own of course!

 • Laura Broos

  Als toekomstig Lifestyle Professional en ontwerper heb ik oog voor detail en geloof ik in de kracht van creativiteit. Ik zie creativiteit als een belangrijke vaardigheid om tot duurzame oplossingen te komen voor complexe vraagstukken. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen creatief kan zijn en dat dit wordt versterkt tijdens een samenwerkingsproces. Ik krijg er energie van als inzichten samenkomen en mij inspireren om tools te ontwikkelen waarmee in anderen op weg kan helpen in de wereld van morgen.

   

  Mail Laura

 • Floor Burgers

  Ik voel me bevoorrecht om als strategisch ontwerper in samenwerking met verschillende partijen complexe vraagstukken te kunnen tackelen. Ik ben van mening dat we naar een meer verbonden wereld toe gaan waarbij onderlinge banden steeds belangrijker worden. Daarbij, geloof ik dat relevante en duurzame innovaties voortkomen uit het bundelen van verschillende perspectieven. Het liefst houd ik me bezig met het ontwerpen van tools om opdrachtgevers te helpen zich op autonome wijze te ontwikkelen.

  Mail Floorof bel haar via 0615944631

   

   

 • Rosa Elfering

  Je creativiteit gebruiken om de wereld een stukje mooier en gebruiksvriendelijker maken, dat is waar ontwerpen voor mij om gaat. Als strategisch ontwerper gebruik ik inzichten uit gebruikersonderzoeken om toekomstgerichte en duurzame innovaties tot stand brengen waarbij de belangen van elke stakeholder naar voren komen. Brainstormen en ideeën genereren doe ik met veel plezier en dan het liefst op het gebied van digitale producten of binnen complexe vraagstukken.

   

  Mail Rosa

   

 • Wies van Nifterik

  My passion in design is focused on designing together with the target group. As a designer, you can try to solve problems somewhere alone behind your desk, but doing this together is much richer, more interesting and more fun. In this way you learn to understand each other and you can come up with new useful solutions. For me this is the value of applying co-creation and this gives me energy as a designer.

 • Eva van Eck

  Als ontwerper houd ik me graag bezig met duurzaamheid en combineer dit graag met het sociale aspect hiervan. Ik ben er van overtuigd dat je als ontwerper het best kan ontwerpen mét de doelgroep in plaats van ontwerpen vóór de doelgroep. Daarom ga ik opzoek naar achterliggende problemen van een vraagstuk en probeer op deze manier een oplossing te vinden die relevant is voor alle belanghebbenden.

  Mail Eva

 • Demi Jansen

  Ik hou mij graag bezig met het ontrafelen van complexe vraagstukken. Hierin geloof ik dat het meenemen en verbinden van verschillende perspectieven van de betrokkenen, de sleutel is om tot een inclusieve en duurzame oplossing te komen. Ik ontwerp graag middelen en ervaringen waardoor mensen zelf kunnen bijdragen aan een positieve impact. Daarnaast word ik erg gelukkig van het mooi vormgeven van deze tastbare of digitale oplossingen.

 • Leon van Lier

  Er zijn weinig dagen waarin ik niet iets creëer, aanpas of verbeter. Uiteraard moet je ook kunnen waarderen wat je hebt. En soms het mooie inzien van wat niet helemaal ideaal is. Daar komt bij kijken dat voor iedereen ‘ideaal’ een volledig andere betekenis kan hebben.
  In de afgelopen 5 jaar ben ik mij daarom steeds meer gaan verdiepen in wat die verschillende idealen zijn en hoe hierin te assisteren. Ik geloof namelijk niet dat een ideaal ontwerp van één persoon kan komen, ideaal ontwerp maak je samen.

   

  Mail Leon

 • Julian van Deursen

  Ik krijg veel energie van het samenwerken met de ander, en van de kennis die daaruit voortvloeit. Als ontwerper ligt er voor mij een uitdagende taak om de verschillende partijen in een project te verstaan, en samen te brengen in een ontwerp. Ik kijk er naar uit om bij Zeewaardig mee te varen en mezelf te ontwikkelen in co-creatie, generatief onderzoek en design thinking.

   

  Mail Julian

 • Renate Hilhorst

  Met veel plezier bijt ik mij vast in complexe vraagstukken die vragen om nieuwe perspectieven. Ik werk daarbij graag op het snijvlak van ontwerpend onderzoek, gedragsverandering en innovatiestrategie. Het liefst doe ik dit in een ontwerpproces waar alle betrokkenen onderdeel van zijn. Daarbij gaat het niet alleen om ontwerpend denken, maar vooral ook om het doen! Op deze manier kom je gezamenlijk tot duurzame oplossingen die daadwerkelijk impact maken.

  Mail Renate of bel haar via 06-55745809

 • Bob Knoester - Zeewaardig Service Design

  Bob Knoester

  Ik ben een ondernemende idealist. Het is zonde om plannen, diensten of oplossingen te maken die niet werken. Daarom benader ik elke opgave als een puzzel. Samen ga je op zoek naar stukjes: wat maakt deze vraag zo lastig? Wat werkt bij wie en waarom? Met deze stukjes bouw ik samen met partners en gebruikers aan oplossingen die werken en die de wereld een klein beetje mooier, duurzamer en inclusiever maken. Dat is het leukste proces dat er is.

   

  Mail Bobof bel hem via 06-49319889