Team

At Zeewaardig we like to solve complex design problems. Together with our clients we dive deep into the research phase, the users and their environment. To achieve this we formed a strong team of designers, strategists and creatives who welcome new challenges with open arms and full enthusiasm.

 • Bjørn van Raaij

  Ik werk graag op het grensvlak van de digitale en fysieke wereld aan complexe (publieke) dienstverlenings- vraagstukken. Ik geloof in een participatieve ontwerpaanpak waarbij alle relevante belanghebbenden worden betrokken. Als ‘faciliterend ontwerper’ creëer ik ontwerpprocessen gericht op het gezamenlijk vinden van innovatieve en creatieve oplossingen en het verbinden van mensen.

 • Esmee Mankers

  I believe that we need context to make sense of things. It enables deeper understanding, and more importantly, it can bring purpose to our actions. I am someone who tries to find meaning in everything, something which is reflected in my work as a designer as well. Hunting for inspiration and information, exploring meaningful patterns and finding valuable solutions is what I love about strategic product (and service) design.

 • Adinda de Lange

  Uitvogelen hoe de wereld in elkaar zit met kwalitatief onderzoek geeft mij energie. En vervolgens ondervinden hoe een nieuw ontwerp in die wereld wordt ontvangen, is volgens mij de manier om oplossingen te creëren die passend en duurzaam zijn. Betrokkenen meenemen in dat proces door ze de moed en middelen geven om creatief te zijn, vind ik hartstikke leuk.

 • Myrthe Lanting

  Het liefst zet ik mijn tanden in complexe vraagstukken, daag ik de status quo uit en ga ik opzoek naar verassende perspectieven en inzichten. Ik geloof dat elk probleem zijn eigen oplossing bevat, die alleen zichtbaar wordt door vanaf het begin meerdere stakeholders en perspectieven te betrekken. Met behulp van mijn diverse toolkit gevuld met human centered design, disruptive design, systems thinking, reframing en cognitive science methodes kom ik tot toekomstgerichte oplossingen met oog voor mens én natuur.

 • Marlou de Jong

  Ik duik graag in nieuwe werelden om mijn weg te vinden in complexe vraagstukken. Als strategische en creatieve procesontwerper neem ik eindgebruikers, belanghebbenden en de juiste experts stap voor stap mee in een inspirerend innovatieproces. Het samenbrengen en betrekken van de juiste mensen zie ik als cruciale voorwaarde om tot oplossingen te komen die echt een verschil maken.

 • Roxanne Bartels

  Als ontwerper geloof ik in de kracht van samenwerken. Maar hoe spoor je mensen aan om samen te werken en daarmee de wereld een beetje beter te maken? Om die vraag te beantwoorden verdiep ik mij in design thinking en persuasieve technologie. Verder geniet ik ervan om alles mooi en overzichtelijk vorm te geven. Hiermee breng ik mijn bijdrage aan de samenwerking.

 • Wies van Nifterik

  Mijn passie in ontwerpen is gericht op het samen ontwerpen met de doelgroep. Als ontwerper kan je ergens alleen op je zolderkamertje proberen problemen op te lossen, maar dit samen doen is veel rijker, interessanter en leuker. Op deze manier leer je elkaar begrijpen en kan je tot nieuwe nuttig oplossingen komen. Dit is voor mij de waarde van het toepassen van co-creatie en dit is waar ik als ontwerpen energie van krijg.

 • Ylva Wolter

  Ontwerpen is voor mij meer dan een uitlaatklep voor mijn creatieve geest. Het ontwerpen van producten waarbij de doelgroep centraal staat is mijn manier om positieve impact te creëren in mensen hun dagelijkse levens. Wanneer ik die impact terug kan zien in de mensen hun gezichten, geeft dat me de boost energie om te blijven groeien als ontwerper.

 • Pepijn Gieles

  Als dingen werken word ik blij, als ze goed werken blijer maar het meest blij word ik van een creatieve omgeving waarin werkende dingen gemaakt worden. Als UX Designer richt ik me op het ontwerpen van een zo prettig mogelijke interactie tussen gebruiker en digitaal product.