Crew

At Zeewaardig we like to solve complex design problems. Together with our clients we dive deep into the research phase, the users and their environment. To achieve this we formed a strong team of designers, strategists and creatives who welcome new challenges with open arms and full enthusiasm.

 • Bjørn van Raaij

  Ik werk graag op het grensvlak van de digitale en fysieke wereld aan complexe (publieke) dienstverlenings- vraagstukken. Ik geloof in een participatieve ontwerpaanpak waarbij alle relevante belanghebbenden worden betrokken. Als ‘faciliterend ontwerper’ creëer ik ontwerpprocessen gericht op het gezamenlijk vinden van innovatieve en creatieve oplossingen en het verbinden van mensen.

   

  Mail Bjørnof bel hem via 06-42160007

 • Esmee Mankers

  I believe that we need context to make sense of things. It enables deeper understanding, and more importantly, it can bring purpose to our actions. I am someone who tries to find meaning in everything, something which is reflected in my work as a designer as well. Hunting for inspiration and information, exploring meaningful patterns and finding valuable solutions is what I love about strategic product (and service) design.

 • Adinda de Lange

  I get energy from using qualitative research to figure out how the world works. In my view, the way to create appropriate and sustainable solutions is to investigate how a concept is perceived in the real world. Guiding stakeholders in this process by giving them courage and means to be creative is something I really like.

 • Marlou de Jong

  Ik duik graag in nieuwe werelden om mijn weg te vinden in complexe vraagstukken. Als strategische en creatieve procesontwerper neem ik eindgebruikers, belanghebbenden en de juiste experts stap voor stap mee in een inspirerend innovatieproces. Het samenbrengen en betrekken van de juiste mensen zie ik als cruciale voorwaarde om tot oplossingen te komen die echt een verschil maken.

   

  Mail Marlouof bel haar via 06-44792178

 • Maarten Somers

  Working towards the right solution that works for an organization, its customers, and users, is what makes me happy. During this solution building process, I prefer to work together with all stakeholders. My power is in translating user needs into valuable digital products. However, ‘something digital’ isn’t a goal on it’s own of course!

 • Roxanne Bartels

  As a designer I believe in the power of working together. But how do you motivate people to work together and improve the world. To answer that question I immerse myself in design thinking and persuasive technology. Furthermore I enjoy to visualize everything in an orderly and aesthetically pleasing way. By doing this I contribute my part to the collaboration.

 • Wies van Nifterik

  My passion in design is focused on designing together with the target group. As a designer, you can try to solve problems somewhere alone behind your desk, but doing this together is much richer, more interesting and more fun. In this way you learn to understand each other and you can come up with new useful solutions. For me this is the value of applying co-creation and this gives me energy as a designer.

 • Julianne Hoekstra

  Met een creatieve blik ga ik aan de slag met verschillende vraagstukken. Hierin betrek ik graag de doelgroep in het proces om samen tot een mooie uitwerking te komen. De diversiteit van die uitwerkingen maakt het voor mij spannend. Ik vind het interessant om verschillende dingen aan te pakken. Op die manier leer je het meest van elkaar en dat vind ik leuk.

   

  Mail Julianne

 • Eva van Eck

  Als ontwerper houd ik me graag bezig met duurzaamheid en combineer dit graag met het sociale aspect hiervan. Ik ben er van overtuigd dat je als ontwerper het best kan ontwerpen mét de doelgroep in plaats van ontwerpen vóór de doelgroep. Daarom ga ik opzoek naar achterliggende problemen van een vraagstuk en probeer op deze manier een oplossing te vinden die relevant is voor alle belanghebbenden.

  Mail Eva

 • Franca Lapré

  Als ontwerper word ik het meest enthousiast van ontwerpen met anderen, voor anderen. Ik duik graag met een open blik en samen met belanghebbenden de context in. Daarbij geloof ik in de kracht van het samenbrengen van verschillende perspectieven. Zo leer je van elkaar en creëer je een compleet beeld met vaak verrassende inzichten. Het vertalen van deze inzichten naar creatieve oplossingen vind ik een gave uitdaging. Om dan vervolgens te zien hoe dit een positief effect oplevert, dat is natuurlijk de beste beloning.

   

  Mail Franca

 • Julian van Deursen

  Ik krijg veel energie van het samenwerken met de ander, en van de kennis die daaruit voortvloeit. Als ontwerper ligt er voor mij een uitdagende taak om de verschillende partijen in een project te verstaan, en samen te brengen in een ontwerp. Ik kijk er naar uit om bij Zeewaardig mee te varen en mezelf te ontwikkelen in co-creatie, generatief onderzoek en design thinking.

   

  Mail Julian