Team

At Zeewaardig we like to solve complex design problems. Together with our clients we dive deep into the research phase, the users and their environment. To achieve this we formed a strong team of designers, strategists and creatives who welcome new challenges with open arms and full enthusiasm.

 • Bjørn van Raaij

  Ik werk graag op het grensvlak van de digitale en fysieke wereld aan complexe (publieke) dienstverlenings- vraagstukken. Ik geloof in een participatieve ontwerpaanpak waarbij alle relevante belanghebbenden worden betrokken. Als ‘faciliterend ontwerper’ creëer ik ontwerpprocessen gericht op het gezamenlijk vinden van innovatieve en creatieve oplossingen en het verbinden van mensen.

   

  Mail Bjørnof bel hem via 06-42160007

 • Esmee Mankers

  I believe that we need context to make sense of things. It enables deeper understanding, and more importantly, it can bring purpose to our actions. I am someone who tries to find meaning in everything, something which is reflected in my work as a designer as well. Hunting for inspiration and information, exploring meaningful patterns and finding valuable solutions is what I love about strategic product (and service) design.

 • Adinda de Lange

  Uitvogelen hoe de wereld in elkaar zit met kwalitatief onderzoek geeft mij energie. Vervolgens ondervinden hoe een nieuw ontwerp in die wereld wordt ontvangen, is volgens mij de manier om oplossingen te creëren die passend en duurzaam zijn. Betrokkenen meenemen in dat proces door ze de moed en middelen geven om creatief te zijn, vind ik hartstikke leuk.

   

  Mail Adindaof bel haar via 06-10697811

 • Marlou de Jong

  Ik duik graag in nieuwe werelden om mijn weg te vinden in complexe vraagstukken. Als strategische en creatieve procesontwerper neem ik eindgebruikers, belanghebbenden en de juiste experts stap voor stap mee in een inspirerend innovatieproces. Het samenbrengen en betrekken van de juiste mensen zie ik als cruciale voorwaarde om tot oplossingen te komen die echt een verschil maken.

   

  Mail Marlouof bel haar via 06-44792178

 • Maarten Somers

  Op zoek gaan naar een juiste oplossing die werkt voor zowel een organisatie als haar klanten en gebruikers, dat is waar ik gelukkig van word. Het liefst doe ik dit samen met alle betrokkenen van een vraagstuk. Mijn kracht hierbij zit in het vertalen van gebruikerswensen naar een digitaal product. Al is ‘iets digitaals’ natuurlijk niet een doel op zich!

   

  Mail Maartenof bel hem via 06-13918492

 • Roxanne Bartels

  Als ontwerper geloof ik in de kracht van samenwerken. Maar hoe spoor je mensen aan om samen te werken en daarmee de wereld een beetje beter te maken? Om die vraag te beantwoorden verdiep ik mij in design thinking en persuasieve technologie. Verder geniet ik ervan om alles mooi en overzichtelijk vorm te geven. Hiermee breng ik mijn bijdrage aan de samenwerking.

   

  Mail Roxanne

 • Wies van Nifterik

  Mijn passie in ontwerpen is gericht op het samen ontwerpen met de doelgroep. Als ontwerper kan je ergens alleen op je zolderkamertje proberen problemen op te lossen, maar dit samen doen is veel rijker, interessanter en leuker. Op deze manier leer je elkaar begrijpen en kan je tot nieuwe nuttig oplossingen komen. Dit is voor mij de waarde van het toepassen van co-creatie en dit is waar ik als ontwerpen energie van krijg.

   

  Mail Wies

 • Amber van der Gulik

  Als strategisch ontwerper wil ik graag de mensen in de wereld blijer en gezonder maken. Dit doe ik door creatieve oplossingen te creëren met een blik op de toekomst en het implementeren van persuasive design. Door het combineren van het belang van alle betrokkenen streef ik ernaar om waardevolle oplossingen te ontwerpen.

   

  Mail Amber

 • Celine Tesselaar

  Ik hou er van om complexe en vage ontwerpproblemen te transformeren in begrijpelijke vragen. Ik ontwerp graag samen met de gebruiker. Daarbij kijk ik verder dan wat je op het eerste oog kan zien. Ik vind het leuk om te ontdekken wat deze gebruiker echt motiveert en hoe deze in elkaar steekt om zo tot goede oplossingen te komen.

   

  Mail Celine

 • Pepijn Gieles

  Als dingen werken word ik blij, als ze goed werken blijer maar het meest blij word ik van een creatieve omgeving waarin werkende dingen gemaakt worden. Als UX Designer richt ik me op het ontwerpen van een zo prettig mogelijke interactie tussen gebruiker en digitaal product.

   

  Mail Pepijn