Online Expert Sprint Brainstorm
← Terug naar actueel

Online sprints in samenwerking met Respondenten.nl

0 min. leestijd

Sprint online met de juiste expertise naar de oplossing voor jouw uitdaging

De huidige situatie brengt tal van uitdagingen met zich mee. Gelukkig kunnen we deze uitdagingen ombuigen in mooie kansen. Hiervoor heeft Zeewaardig Service Design samen met Respondenten.nl Voor de werving van respondenten voor het onderzoek werken we samen met  Respondenten.nl drie verschillende online sprints ontwikkeld:

Elk sprint heeft haar eigen specifieke focus, maar allemaal zijn ze gericht op het snel komen tot vernieuwende ideeën en innovaties om deze vervolgens met de doelgroep te valideren. Snel op weg naar een gevalideerde oplossing dus.

Alle sprints die we aanbieden vinden online plaats. Je kunt dus meedoen vanaf je thuiswerkplek of kantoor. We maken gebruik van AVG-proof online video-conferencing software en Mural voor een creatieve en gestructureerde manier van samenwerken.

Wil je direct meer weten?

Lees hieronder verder of

Mail Maartenof  Download de onepager

1. Online Onderzoek Sprint

Mis jij inzichten over hoe je product of dienst gebruikt of ervaren wordt? Of ben je benieuwd naar de behoeften van je doelgroep maar wil je wel de snelheid in je project houden? Dan is de Online Onderzoek Sprint wellicht iets voor jou.

Tijdens de Online Onderzoek Sprint Lees hier meer over de Online Onderzoek Sprint haal je in één dag waardevolle inzichten op, verken je de behoeften van je doelgroep of toets je een nieuw idee of (online) functionaliteit. Door gebruik te maken van slimme online tools geven we je ook in deze tijden de mogelijkheid om hoogwaardig kwalitatief onderzoek te doen. Jij en je collega’s krijgen alle ruimte om te observeren tijdens het onderzoek en hebben een belangrijke actieve rol tijdens het analyseren van de data. Zeewaardig verzorgt het complete onderzoek inclusief de werving van respondenten. Doordat we tijdens de Online Onderzoek Sprint met verschillende mensen uit je doelgroep spreken, heb je aan het einde van de dag de benodigde inzichten om aan de slag te gaan met een ideegeneratie, productontwikkeling of de verbetering van je diensten en producten.

Duur van de sprint: drie dagdelen

Aantal deelnemers: vier tot zes deelnemers van jouw organisatie.

Design-ondersteuning: twee ervaren onderzoekers en een procesfacilitator van Zeewaardig.

Prijs: v.a. € 3.999,- (excl. BTW)

Bekijk de Online Onderzoek Sprint

2. Online Expert Sprint

Ligt er bij jouw team of organisatie een vraagstuk of idee op de plank waar je nooit aan toekomt? Of het nu gaat om een vraagstuk over (digitale) dienstverlening, samenwerking tussen afdelingen, communicatie met je klanten, een productinnovatie, supply chain of maintenance? Met de Online Expert Sprint ontwerp én test je met je team je concept. In een aantal korte, energieke sessies worden de eerste concrete stappen gezet voor het in de praktijk brengen van je idee of concept. We doen dat volledig online samen met een expert uit jouw branche of rondom een relevant thema. Daarbij kun je denken aan

Duur van de sprint:  drie dagdelen

Aantal deelnemers: vier tot zes deelnemers van jouw organisatie.

Design-ondersteuning:  twee ervaren ontwerpers en een procesfacilitator van Zeewaardig.

Prijs: v.a. € 4.999,- (excl. BTW)

Bekijk de Online Expert Sprint

3. 1,5 Meter Sprint

Een nieuwe interactie tussen klanten en collega’s

Bij het inrichten van de 1,5-meter-samenleving gaat het om meer dan het plaatsen van plexiglas, bepalen van looproutes en plakken van tape. De vragen die -ook- op tafel liggen: hoe kunnen we onze klanten zo goed Lees meer over de 1,5 Meter Sprint  op deze paginamogelijk bedienen in deze werkelijkheid? Hoe kunnen we de klantervaring toch zo optimaal mogelijk laten zijn? Dat vergt onderzoek, ideeën genereren, prototypes testen om deze daarna direct te implementeren. En dat kan in een snel, goed vormgegeven (online) proces.

Met de 1,5 Meter Sprint maak je gebruik van service design principes als basis voor klantonderzoek en ontwikkeling van dienstverlening, leer je van de ervaringen en oplossingen van andere organisaties en krijg je online instructie en ondersteuning door ervaren service designers.

Duur van de sprint: zes bijeenkomsten van twee uur in vier weken

Aantal deelnemers: vier tot zes deelnemers van jouw organisatie.

Design-0ndersteuning: twee ervaren ontwerpers en een procesfacilitator van Zeewaardig.

Prijs: v.a. € 7.999,- (excl. BTW)

Bekijk de Online 1,5 Meter Sprint

Waarom een online workshop?

Praktische zaken

Om tot een succesvolle online sprint te komen hebben we een aantal belangrijke praktische zaken:

Een eigen workshopkit thuisgestuurd

Omdat we allemaal vanuit huis werken heeft wellicht niet iedereen alle materialen in huis. Dat is natuurlijk geen probleem want bij de Online Expert Sprint zorgt Zeewaardig voor een thuisgestuurde workshopkit met alle benodigde materialen. Van post-its en stiften tot formats voor de brainstorm-vormen en niet te vergeten wat lekkers voor tijdens de pauze.

Zeewaardig Workshop Materiaalpakket

Geïnteresseerd in één van onze online sprints?

Ben jij benieuwd en denk je dat een Online Sprint jouw organisatie kan helpen? Of wil je kennismaken met een ontwerpende manier van werken?

Mail Maartenof  Download de onepager